Kandidater til valg til Hopudvalget i 2020

Note: Næste valg er i sommeren 2022.

Følgende har meldt deres kandidatur til valget:

  • Anne-Mette Fogh, Haderslev
  • Charlotte Elleby, Horsens
  • Marlene Bruhn, Odense

Se de enkelte kandidaters valgoplæg nedenfor...


Anne-Mette Fogh
Anne-Mette Fogh

Jeg hedder Anne-Mette Fogh, jeg er 23 år og bor i Odense. I øjeblikket er jeg ved at uddanne mig som laborant, og er lige nu i 1 års praktik på SDU i Odense. Jeg er færdiguddannet til januar 2021, hvorefter jeg planlægger at flytte tilbage til Jylland.
Jeg har hoppet med kaniner siden 2010 og blev medlem af DK i august 2012. Siden dengang er der sket en rigtig stor udvikling med mig, både i forhold til min hobby men også personligt. Jeg er meget aktiv og deltager ofte til stævner i Jylland og på Fyn, og af og til Sjælland. Derudover har jeg også været i både Tyskland og Sverige til stævner. Jeg blev i sommeren 2014 uddannet hopdommer, og har siden dér dømt en hel del rundt i det meste af Danmark samt en enkelt gang i Tyskland. Jeg har siddet i bestyrelsen hos Haderslev Kaninavlerforening siden 2013, hvor jeg siden 2015 har været hopansvarlig, og siden 2017 har jeg været formand.
For mig er det vigtigt at kaninhop er en sport for alle. Jeg er ikke selv det store konkurrencemenneske, men derimod er jeg med for at hygge mig og have det sjovt. Jeg brænder altid for at give de nye hoppere en rigtig god oplevelse, så de altid føler sig velkomne, og at de føler sig trygge i at komme og bede om hjælp. Jeg er altid klar til at hjælpe til ved stævner, også i andre foreninger, med alt fra banebygning, dommertjans, sekretærtjans og med at indtaste resultater.
I 2016 fik jeg tildelt prisen som årets ildsjæl i DK. Det er en pris, som jeg er rigtig stolt af som bevis på mit arbejde i lokalforeningen, men ikke mindst når jeg også er ude. Dette arbejde har jeg naturligvis lyst til at fortsætte.
Siden 2016, hvor jeg begyndte at hjælpe Rasmus med at indsætte resultaterne, er interessen for at være en del at Hopudvalget blevet større, så jeg håber, at I vil give mig muligheden for at bidrage endnu mere med min viden og erfaring.


Charlotte Elleby
Charlotte Elleby

Mit navn er Charlotte Elleby og er en del af teamet bag Vejle Kaninforening. Her elsker vi fornyelse og kommer altid med nye idéer til, hvordan vi forbedrer vores stævner og træninger, men vigtigst af alt har vi altid i fokus at alle skal have det godt og føle sig set. De samme tanker tager jeg med mig når jeg her vælger at stille op til hopudvalget igen. Ved seneste valg i 2018 var jeg så heldig at blive stemt ind og her ønsker jeg fortsat at blive og arbejde for kaninhoppens udvikling. Vi sidder med forskellige opgaver i udvalget, men mine primære har været at indsætte resultater fra stævner, være admin på hopregistret og seneste at stå for opslag på de sociale medier som Instagram og lidt på Facebook. Jeg syntes at foreningsarbejdet er sjovt og jeg har endnu nogle ufærdige projekter som jeg gerne vil følge til ende. Bl.a. nogle visuelle vejledninger og forhåbentlig en ny hjemmeside i fremtiden.


Marlene Bruhn
Marlene Bruhn

Jeg hedder Marlene Bruhn, jeg er 29 år og bor i Ullerslev med min mand og vores to små piger. Lige nu er jeg på barsel med begge piger hjemme, men starter op igen sidst på året.
Jeg har siddet i hopudvalget de sidste 2 år og jeg føler ikke, at jeg er helt færdig med min opgave endnu.
Jeg er som person imødekommende og smilende. Jeg brænder for kaninhop som har været en del af mit liv siden år 2004. Kaninhop har ændret sig meget i den tid jeg har været med. Både bane mæssigt, men også førermæssigt og den måde vores kaniner lever på. For mig er det ikke kun en hobby, men også en livsstil, da det kræver mange timers arbejde og hygge.
Jeg er medlem i Odense.
Jeg er god til at argumentere for mine holdninger og jeg kan byde ind med noget erfaring fra de forskellige klasser igennem mange år, som jeg synes er vigtig at have med, når man sidder med “problem stillinger”, tolkninger og regel ændringer, hvor man ikke altid er enige.
Jeg går meget op i konkurrence og at vi har de bedst mulige regler, som giver bedst mening. Og så skal det selvfølgelig være sjovt for både kanin og fører! Jeg håber, at jeg kan være med til, at bidrage til en fortsat positiv udvikling.
Jeg håber bl.a. på, at vi i fremtiden (næste dommer seminar) får igennem, at få øget vores minimums længder i mellem springene, ændret reglerne for certifikater på elite klasserne, og evt. max. længden på eliten.


Seneste nyt
5. september 2020
Resultat for valg til Hopudvalget

Resultatet for valg til Hopudvalget 2020 er følgende:
- Charlotte: 80,65%
- Marlene: 61,29%
- Anne-Mette: 38,71%
Dermed er Charlotte og Marlene genvalgt og Kaninhopdommerklubbens bestyrelse indstiller til Hovedbestyrelsen, at de fortsætter i Hopudvalget som Kaninhopdommerklubbens repræsentanter.
Samtidig ønsker vi Charlotte og Marlene held og lykke med deres videre arbejde i Hopudvalget.

23. august 2020
Kandidater er online

Opstillede kandidater til Hopudvalget er lagt online på hjemmesiden.

16. marts 2019
Ny bestyrelse

Den nye bestyrelse for Kaninhopdommerklubben er lagt online.

18. oktober 2018
Resultat for valg til Hopudvalget

Resultatet for valg til Hopudvalget er følgende:
- Charlotte: 73,33%
- Marlene: 50,00%
- Anne-Mette: 46,67%
Dermed er Charlotte og Marlene valgt til Hopudvalget.
Kaninhopdommerklubbens bestyrelse takker for den store interesse for valget.
Samtidig ønsker vi Charlotte og Marlene held og lykke med deres arbejde i Hopudvalget.

30. september 2018
Kandidater er online

Opstillede kandidater til Hopudvalget er lagt online på hjemmesiden.

1. september 2016
Kandidater er online

Der har kun været 2 opstillede kandidater og Lisa Gress og Janni Brenholdt er derfor indstillet til Hopudvalget.

20. august 2016
Kandidater er online

Opstillede kandidater til Hopudvalget er lagt online på hjemmesiden.

28. april 2015
Ny bestyrelse

Den nye bestyrelse for Kaninhopdommerklubben er lagt online.

10. september 2014
Resultat for valg til Hopudvalget

Resultatet for valg til Hopudvalget er følgende:
- Heidi: 24 stemmer, 70,6%
- Christina: 17 stemmer, 50,0%
- Marlene: 13 stemmer, 38,2%
- Camilla: 10 stemmer, 29,4%
Dermed er Heidi og Christina valgt til Hopudvalget.

27. august 2014
Valg til Hopudvalget

Kaninhopdommerklubben skriver ud til alle dommere og beder dem om at afgive deres stemme på 2 af de opstillede kandidater til Hopudvalget.

5. august 2014
Indkaldelse af kandidaturer

Kaninhopdommerklubben skriver ud til alle dommere, for at bede dem melde deres kandidatur senest den 22. august, hvis man ønsker at stille op til afstemningen til Hopudvalget.

7. juni 2014
Valg til Hopudvalget

Kaninhopdommerklubben bliver af Danmarks Kaninavlerforenings Hovedbestyrelse henstillet til at indstille 2 personer ekstra til Kaninhopudvalget.

15. april 2014
Godkendelse af vedtægter

Kaninhopdommerklubben får efter korrespondance med Lovudvalget godkendt deres vedtægter af Danmarks Kaninavlerforenings Hovedbestyrelse.

31. august 2013
Stiftende generalforsamling

Kaninhopdommerklubben blev stiftet ved en stiftende generalforsamling i forbindelse med Hopudvalgets dommerseminar den 31. august 2013 i Horsens.